© 2023 by HOLISTIC BODYWORK. Proudly created with Wix.com

Living in Harmony

  • Facebook
  • Instagram
 

Neem je leven zelf in handen

en bloei op als de Bloem die je bent :

de beste versie van je Zelf

ENERGETISCHE LIFECOACH

Wat doet een Lifecoach?

Een Lifecoach neemt samen met jou een duik in je leven om daar te kijken welke zaken jij veranderd of verbeterd zou willen zien. Jij bepaalt welke richting je leven uitgaat. Zelfs al is die weg nog niet zo duidelijk, een Lifecoach helpt je om die weg te vinden, om het leven uit te stippelen dat bij jou past, om die zaken te verwezenlijken waar je al zo lang van droomt. 

Het is op elk moment de moeite waard om van je leven iets moois te maken. 

Als Lifecoach wil ik voor jou nèt die ondersteuning zijn die jij hierbij nodig hebt.

  • Facebook
  • Instagram
Waarom kiezen voor een Energetische Lifecoach?

Energie is overal aanwezig in onze omgeving, in de natuur, in onszelf. Die energie omzetten en integreren in je leven kan heilzaam zijn voor je emotioneel en mentaal welzijn, wat alleen maar een positief effect kan hebben op je algemeen welzijn. 

Op energetisch vlak werk ik onder andere met Bachbloesems, natuurlijke remedies die zorgen voor emotionele en mentale ondersteuning, en met FEET, een holistische ondersteuning voor algemeen welzijn.

Energetische Lifecoach

OVER MEZELF

'Bloei op als de bloem die je bent'
 

Daar werk ik elke dag aan :  mezelf steeds beter leren kennen en daardoor ook steeds duidelijker het pad zien dat ik wil bewandelen in dit leven. En vooral : voelen hoe fijn het is om dit pad zelf te ontdekken, te creëren en van elke stap te genieten.

Mensen op weg helpen om dichter bij zich zelf te komen, om hun pad in het leven te vinden en om op die manier harmonie te creëren in hun leven,
dat voelt aan als een mooie uitdaging.

Met de voeten op de grond, maar wel positief en vol vertrouwen vooruitblikken naar al het moois dat op je afkomt, daar doe ik het voor.
Ook voor jou! 
 

 

MIJN AANBOD

PERSOONLIJKE BEGELEIDING
BACHBLOESEMS
FEET

Op sommige momenten in je leven heb je iemand nodig die met jou mee nadenkt over je leven, iemand  die je helpt om te ontdekken hoeveel kracht jij in jezelf hebt om van je leven iets moois te maken. Die iemand wil ik graag voor jou zijn.

Lees hier meer over persoonlijke begeleiding en over een gratis intakegesprek.

Bachbloesems zijn natuurlijke remedies die heilzaam zijn voor emoties en gemoedstoestanden. Op een eenvoudige manier ondersteunen ze je op momenten waar je het emotioneel en/of mentaal moeilijk hebt.

Lees hier mee over Bachbloesems.

FEET is een holistische energetische ondersteuning die emotionele en andere blokkades kan opheffen. Hierdoor gaat je levensenergie weer volop stromen, wat een positief effect kan hebben op je lichaam en geest.

Lees hier meer over FEET.

 
 

Be the change you want to see in the world.  

Ghandi

CONTACT

LEES MEER EN VOLG MIJ OP FACEBOOK EN INSTAGRAM :

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Thoughts become things,
better choose the good ones...!

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now