© 2023 by HOLISTIC BODYWORK. Proudly created with Wix.com

MEER OVER MEZELF

Al vanaf mijn jeugd ben ik geboeid door de manier waarop mensen in het leven staan en hoe ze omgaan met wat het leven hen brengt.

Door op te groeien en zelf levenservaringen op te doen, heb ik vooral geleerd hoe belangrijk het is om te genieten van elke dag, van elk moment van je leven. Ook al overkomt je soms iets wat je helemaal van de kaart brengt, het leven is altijd de moeite waard om er iets moois van te maken, elke dag opnieuw.

 ENERGETISCHE COACHING, BACHBLOESEMS & FEET

Als Consulent in de Bachbloesems heb ik  al  een aantal jaren ervaring met het begeleiden van mensen tijdens moeilijke periodes in hun leven. Via gesprekken en de juiste samenstelling van Bachbloesems leren mensen zichzelf beter kennen en krijgen ze terug een betere grip op hun leven.
 

Als Energetische Lifecoach begeleid ik mensen die 'vooruit' willen in het leven, die zin hebben om hun leven zelf in handen te nemen en er iets moois van te maken. Dit is meestal een fijn, boeiend en leerrijk proces, maar evengoed kan het  behoorlijk confronterend en emotioneel zijn. Tijdens dit proces kan ik zorgen voor energetische ondersteuning met FEET of met de Bachbloesems.

CREATIVITEIT EN KERAMIEK

Er elke dag iets moois van maken neem ik ook heel letterlijk in ons keramiekatelier. Ik hou ervan om dingen te creëren en er iets origineels en sfeervol van te maken.

Meer hierover kan je  vinden op  www.leutiglandleven.be of je kan ons volgen op Facebook of Instagram.        

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now