EVENEMENTEN

Elk jaar nemen wij deel aan een aantal evenementen zoals het Ambachtelijk Weekend (Waasland en Zeeuws-Vlaanderen), de Dag van de Ambachten, Kunstmarkt Montmartre (Beveren-Waas) en de Scheldewijdingsfeesten (Doel)

KOMENDE EVENEMENTEN :

DAG VAN DE AMBACHTEN : De Dag van de Ambachten is een Nationaal evenement waarbij ambachtslieden de deuren van hun atelier open zetten.
Keramiekatelier Leutiglandleven neemt met veel plezier deel aan dit evenement waarbij we verschillende technieken demonstreren waaronder opbouwwerk, werken met gietklei, decoreren van keramiek,...
In onze Sfeerbar kan je terecht voor een lekkere verfrissing en een aantal huisgemaakte hapjes op basis van geitenkaas, gemaakt van de melk van De Geiten van Leutiglandleven.

Meer info over andere deelnemers vind je via www.dagvandeambachten.be

Datum : zondag 17 november 2019, van 10u tot 17u

Adres: West Zeestraat 5, 9130 Kieldrecht

Gratis toegang

SFEERWEEKEND : Dit weekend staat voor twee dagen vol keramiek, sfeer en gezelligheid in de polder! In ons atelier kan je onze gekende producten terugvinden en daarnaast kan je ook een aantal nieuwe projecten ontdekken, want onze inspiratie en kreativiteit blijft groeien en dat merk je in ons aanbod.
Dit Sfeerweekend is dan ook een ideaal moment voor al wie op zoek is naar originele, handgemaakte eindejaarsgeschenken!
In onze Sfeerbar kan je terecht voor een lekkere verfrissing en een aantal huisgemaakte hapjes op basis van geitenkaas, gemaakt van de melk van
De Geiten van Leutiglandleven.

Datum: zaterdag 7 december 2019 en zondag 8 december 2019, telkens van 14u tot 22u

Adres: West Zeestraat 5, 9130 Kieldrecht

Gratis toegang

           

Neem contact op als je op de hoogte gehouden wilt worden van onze evenementen of volg ons op Facebook.

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now